Ce este BioNet?

BioNet – este conectarea intre tot ce inseamna Viu cu Viu, fenomen deja existent in Natura. Tot ce este Viu are Luminiscenta, si datorita acestei Lumini se intampla schimbul informational inte fiintele Vii cu Lumea din jurul sau.

Fiintele Vii din Natura fac acest lucru mult mai eficient decat noi oamenii, ele sunt foarte bine incadrate in tabloul naturii, altfel spus, sunt bine adaptate. 

Oamenii insa,creaza un mediu artificial, sintetic in jurul sau astfel separanduse de Natura. In acest fel creaza bariere de perceptie si interactiune cu Lumea.

BioNet-ul ca fenomen este studiat si aplicat, tocmai pentru a ajuta omul să stăpânească si sa integreze metodele BioNet-ului in viata de zi cu zi, cu scopul de a diminua conflictele, de a creste sprijinul reciproc, autosustinerea, comunicarea si interactiunea intre oameni.

Aceasta directie este dezvoltata de Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) impreuna cu Kirlionics Technology International.

Cu ce se ocupa Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS)?

Institutul se ocupa cu studierea BioLuminii, aspectelor de interactiune intre oameni si Natura. Exista o directie a fizicii, numita – Teoria Structurilor Fizice (TSF). Datorita metodelor TSF, sunt create Tehnologii noi.

IMCS dezvolta diverse dispozitive tehnologice, scopul lor – este de a ajuta omul sa se conecteze la BioNet-ul din Natura.
Diagnosticare energetica GDV

Diagnosticare energetica GDV


Aceasta BioLumina este expusa diferitor distorsiuni datorita vietii de zi cu zi. Omul are aceasta Luminiscenta ca si orice organism Viu, ea poate fi masurata cu diverse aparate. Exista un dispozitiv, care functioneaza pe baza efectului Kirlian.
Aparatul a fost creat de Profesorul K. Korotcov – Complex GDV. Cu ajutorul acestuia putem masura cantitatea si calitatea Luminiscentei omului. Aceasta lumina este numita: Aura, BioCamp, Lumina Vie.

Dupa caracteristicile acestei Liminiscente poate fi facuta o diagnosticare a persoanei. Daca sunt defecte (rupturi) in Luminiscenta omului, putem spune ca prezinta o stare de lipsa de energie sau exista deja o boala.

ATENTIE! Programarile pentru Diagnosticare energetica GDV – Bioelectrografie, se poate face telefonic: 0725873459, sau pe email: sveta.lungu@yahoo.com

Diagnosticare GDV

Diagnosticare GDV

Sa constatat, ca majoritatea din oameni au o Luminiscenta foarte slaba. Aceasta Lumina este insuficienta, pentru a stabili relatii cu Oameni si Natura din jurul nostru.

Atunci cand oamenii comunica, ei cred, ca o fac cu ajutorul cuvintelor. Noi credem ca, am debitat o cantitate de cuvinte si s-a inteles, insa unii oameni inteleg mai bine iar altii mai greu, unii au nevoie de multe-multe cuvinte, ca sa inteleaga ceva.

De fapt, lumea din jurul nostru este perceputa de noi prin imagini, in spatele fiecarui cuvant exista o imagine.

De exemplu: luam o carte si incepem s-o citim, imediat in mintea noastra apare imaginea eroului, mediul ce-l înconjoara, lumea prin ochii lui, de fapt nu mai percepem literele ci incepem sa vizualizam ceea ce citim. Atunci, cand o persoana pronunta cuvinte, in acelas timp cu ajutorul BioLuminii transmite si aceste imagini.

Cand caracteristicile Luminiscentei sunt bune, si comunicarea este buna. In aceasta situatie nu avem nevoie de multe cuvinte, respectiv cand Luminiscenta este slaba, avem nevoie de foarte multe cuvinte pentru a intelege informatia transmisa.

In toate limbele, exista dovada, ca informatia se poate transmite prin Lumina, exemplu de cuvinte care demonstreaza acest lucru: in romana spunem „m-am luminat”, „om iluminat”, „Lumina stiintei” etc. 

Prin Lumina poate fi transmisa – „buna dispozitie”, „Dragostea”, din acest motiv se spune: Dragostea este Lumina. Din aceste motive, cand omenii au Luminiscenta buna – intre ei apare Dragostea si Intelegerea.

Institutul IMCS dezvolta tehnologii, care inbunatateste Luminiscenta omului. Acestea se numesc TransLighters.

No Comments Yet.

Leave a comment