Aplicarea sistemului Translighters Blaga (Bunastare)

Translighters Blaga - crește fluxul de Bunăstare, prin optimizarea consumului de timp. Deschide Coduri Cosmice de Abundență.

Elementul de bază cu care lucrează utilizatorul este Translighters Blaga. Fiecare produs are un număr personal, care apare pe partea din față a cardului. În afară de acesta, există un alt cod introdus pe cipul cardului. Ambele coduri formează o combinație unică, care protejează produsul de falsuri.

Utilizatorul va purta la el cardul activat (în portofel, buzunar sau pe o sfoară).

Astfel se desfășoară următoarele funcții:

- Se curăță mijloacele bănești de distorsiunile informaționale dobândite. În acest caz, cardul se va pune în portofel.

- Se lichidează distorsiunile de structură temporală-spațială a omului în sistemul de aprovizionare cu resurse (eterice, astrale, mintale, cazuale, etc.) Cardul se va ține în buzunar sau pe o sfoară.

- Înlăturarea tensiunii și a senzațiilor de durere din corp. Apropiați cardul de locul problemă cu fața spre corp. Veți simți cum durerea se potolește.

- Potențarea mintală a structurii afacerilor. În cadrul seminariilor BioNet se discută metode și exerciții pentru aplicarea sistemului Translighters-Blaga în calitate de instrument pentru potențarea afacerii și a managementului.

Cum funcționează sistemul de servicii structurale și informaționale Translighters Blaga?

Translighters Blaga este elaborat cu ajutorul concepțiilor teoretice a Fizicii structurilor și Sinergeticii proceselor informaționale. Structura acestuia se bazează pe principiul fractal de reflexie a proceselor multidimensionale de conectivitate temporală. Structura Translatorului Blaga a fost creată ca o posibilitate de extindere a complexitatii intercațiunilor în timp.

Fiind reflexia unui sistem multidimensional, omul, realitatea căruia are patru dimensiuni spațiale-temporale, percepe timpul ca pe o coordonată unidimensională, deși acest vector se află într-un spațiu multidimensional. Imposibilitatea de a asigura conectivitatea (integritatea) timpului duce la consolidarea unor cicluri intr-un strat temporal cu anumite limite.

Sistemul Translighters Blaga

La fiecare activare a Ceilor Blaga creste fluxul de prosperitatii

În același timp, autorul tuturor limitelor este chiar omul. Structura Translighters Blaga înlătură într-o oarecare măsură manifestările acestor limite. Adică îl transpune pe om într-un alt strat temporal, unde nu există aceste limitări, sau unde acestea sunt mai slab reprezentate. Creșterea fluxului bunăstării este legată de folosirea posibilităților dobândite. Dacă omul este activ și încearcă să găsească posibilități noi, el va ieși ușor din cadrul acestor limitări.

Diferite persoane vor observa efecte diferite – unii își vor revizui scopurile și vor avea idei noi privind organizarea afacerii, alții vor cultiva noi relații și vor primi oferte, unii se vor bucura de mai multe reușite (evenimentele se vor derula în mod favorabil), iar alții vor începe să facă economii (în legătură cu criza, de exemplu).

Dacă tendința generală este cea de micșorare a veniturilor, atunci întreaga dinamică se poate dovedi un amortizor al acestei căderi. Achiziționând cheia pentru creșterea ritmului fluxului bunăstării, utilizatorul sistemului obține posibilitatea de a amplifica întreaga dinamică.

Să nu uităm că vorbim despre un flux al bunăstării, și nu un flux al banilor. Acestea se pot corela sau nu, dacă există posibilitatea de a obține bunăstare sărind peste stadiul banilor.

În plus, diferitele anverguri ale activității presupun diferite proporții ale ritmului fluxului bunăstării și respectiv a investițiilor pentru susținerea structurii. Cardurile Translighters  Blaga Gold și Translighters  Blaga Brilliant se deosebesc de Translighters Blaga prin amploarea fluxului bunăstării (amploarea creșterii complexitatii timpului).

Înlăturarea limitelor nu ne garantează că omul se va folosi de această posibilitate. Dacă ușa era închisă, iar acum s-a deschis, depinde de om dacă va dori sau nu să treacă dincolo.

Pot apărea noi relații, dar folosirea acestor relații depinde întru totul de acțiunile active ale utilizatorului.

Trebuie să luăm în considerare faptul că e nevoie de timp pentru ca noile posibilități să se manifeste. La unii durează câteva zile până la apariția unor idei noi, pe când la alții poate dura mai mult. De aceea, utilizatorul achiziționează cheile după ce se convinge de rezultatele Translighters Blaga.

Translighters Blaga este o configurare (structura) grafică a modelului spațial-temporal a generozității materiei vitale. În cazul de față este vorba despre succes financiar (energiea vieții supra-concentrată).

Rutele temporale ale mișcării fluxurilor energetice se transformă în structuri ale succesului material (bunăstare materială) desfășurate în spațiu.

Energia dorinței se desfășoară pe modelul temporal luminos al dezvoltării memoriei viitorului, formând un sistem de acumulare a resurselor vitale. Configurarea spațială-temporală a bunăstării materiale lansează un plan al evenimentelor de manifestare a reușitei vieții.

Translighters Blaga este un formator spațial-temporal de materie transferată din lumea mintală, pre-mintală, cazuală, fantezistă, în lumea Reală.

Prin structura sa, produsul este un potențator, la trecerea prin care ’’gândul capătă densitate’’ și devine un obiect material concret.

Transformarea sau transmutarea se poate realiza atât în salturi, cât și treptat. În structura acestuia este introdus un sistem de filtre, care blochează trecerea prin potențator a gândurilor negative sau distructive.

Structura Translighters Blaga se bazează pe principiul fractal al organizării fluxurilor temporale și financiare. Pentru realizarea sa maximă în cazul unui utilizator e nevoie de îndeplinirea a două condiții:

  1. Prezența cardului activat,
  2. Susținerea conectivității fractale a afacerii utilizatorului cu structurile Translighters Blaga.

Susținerea conectivității fractale se efectuează prin achiziționarea Cheilor pentru creșterea ritmului fluxului bunăstării.

Cheile pot fi achiziționate de aici...

No Comments Yet.

Leave a comment