TRANSLIGHTERS ”MENTAL” –

Un dispozitiv pentru activarea creierului și a structurilor mentale.

TRANSLIGHTERS ”MENTAL" -

Un dispozitiv pentru activarea creierului și a structurilor mentale.

Învățați să vă construiți realitatea cât mai eficient posibil.

Folosiți-vă în mod productiv conștiința pentru atingearea obiectivelor .

1. Efect nootropic

 TRANSLIGHTERS ”MENTAL" aduce în structura sa efecte nootropice, care vă pot ajuta să obțineți următoarele rezultate:

 Creșterea concentrării

 Îmbunătățirea circulației cerebrale sanguine*

 Accelerarea procesării informațiilor

 Creșterea gradului de înțelegere și a dimensionalității informațiilor

 Îmbunătățirea calității procesului în luarea deciziilor

 Reducerea impactului stresului

*Important: Persoanele predispuse la reacții hipertensive folosiți structura cu prudență și  monitorizați  tensiunea arterială. Efectele nootropice pot duce la o creștere a tensiunii arteriale în timpul fazei inițiale de adaptare la structura ”MENTAL”. Acestea sunt procese tranzitorii temporare, puteți folosi structura treptat, oferind organismului timpul pentru adaptarea la o productivitate mai mare.

2. Straturile de conștiință. Integrare

TRANSLIGHTERS ”MENTAL” ajută la structurarea fasciculului de atenție activă, direcționându-l spre scopurile și obiectivele dumneavoastră în mod conștient, și nu haotic.  Acest lucru vă permite să vă orientați energia către scopurile și sarcinile care sunt importante pentru dumneavoastră.

În diferite straturi ale conștiinței există procese diferite, unele dintre ele sunt creative și constructive, altele procesează informațiile în mod diferit. Toate sunt importante, deoarece datorită proceselor creative puteți genera idei noi și vă puteți modela realitatea și lumea din jurul dumneavoastră. Iar alte procese sunt necesare pentru a elimina informațiile învechite din conștiința dvs, informațiile inutile sau pentru a vă proteja de pericole și a vă feri de decizii dăunătoare.

3. Proiectare conștientă

Fiecare persoană are în mod constant are gânduri care sunt încărcate cu energia ei. În fiecare zi, prin mintea noastră trec peste 10000 de gânduri și doar unele dintre ele le transpunem în acțiuni pentru a realiza un vis. Orice vis, înainte de a fi realizat, trebuie să fie susținut de puterea conștiinței noastre. Cu cât câmpul mental al unei persoane este mai puternic, cu atât acest vis poate fi realizat mai repede. Creșterea puterii mentale cu ajutorul structurii ”MENTAL” vă oferă mai multe căi posibile pentru realizarea visului dumneavoastră. Cu cât visul, este mai global, gândurile și persoana însăși sunt mai globale, cu atât visul va fi realizat mai repede și mai precis.

Folosind structura ”MENTAL”, puteți:

1) Să deschideți cu mai mult succes anumite straturi ale conștiinței pentru a rezolva sarcinile

2) Să percepeți  ideile noi și să le integrați în linia temporală a vieții dvs.

3) Să creșteți integritatea ideii și a obiectivului (visului) dumneavoastră pentru realizarea sa rapidă.

Dezvoltând abilitățile sale de constructor mental, veți reuși să vă deschideți către posibilități nelimitate. ”MENTAL” vă va ajuta să vă induceți o stare de inspirație și s-o orientați în direcția corectă. 

Abilitatea de a ieși din impasurile mentale.

În spațiul informațional care înconjoară o persoană, a apărut o situație paradoxală. Pe de o parte, cu toții avem nevoie de informații care ar putea fi folosite pentru luarea deciziilor, pe de altă parte, există un mare exces de informații care creează zgomot informațional, capcane mentale și fundături (mass-media, politicieni, publicitate, organizații ideologice și alte surse de informare).

În această diversitate, cum putem distinge informația falsă de cea adevărată, utilă de cea inutilă? Folosinf Translighters ”MENTAL”, unilateralitatea, părtinirea sau falsitatea informațiilor devine mai evidentă. În plus, ”MENTAL” vă va ajuta la dezvăluirea altor aspecte ale informațiilor care nu sunt evidente la prima vedere, oferindu-vă o viziune mai generală și multidimensională asupra problemelor în cauză.

De regulă, capcanele informaționale sunt mecanisme simple de atragere a oamenilor în jocuri inconștiente bazate pe prezentare emoțională și persuasiune.  Acestea sunt frica, incertitudinea, prezentarea tendențioasă a informațiilor. Prin angajarea într-un astfel de joc, o persoană devine influențată de punctul de vedere al altcuiva și își acordă atenția și puterea mentală sursei unui astfel de joc.

Prin utilizarea structurii ”MENTAL”, vă puteți dezvolta rezistența la informații false sau inutile.

Abilitatea de a gândi în mod original și puterea mentală personală vor fi în mod constant marite. Acest lucru o să vă facă din ce în ce mai independenți, veți fi mai greu de manipulat, iar influența voastră asupra lumii și a altor oameni va crește.

Exercițiu pentru a începe să lucrați cu TRANSLIGHTERS ”MENTAL”

Eliberarea puterii mentale.

1. Concentrarea

Luați structura ”Mental” (dacă este incorporat în talismanul orgonic, luați talismanul) în mână. Localizați mental centrul de energie mentală din capul dumneavoastră (corespunzător „al treilea ochi” sau chakrei Ajna).

 2. Energia

Stați în fața unei oglinzi, concentrați privirea pe punctul dintre ochi. Închideți ochii.  Simțiți cum centrul mental se umple de energie. Întăriți-vă energia mentală prin conexiunea cu MENTALUL.

3. Claritate

Când centrul mental este umplut la maximum cu energie densă - deschideți ochii. Priviți-vă în ochi și simțiți claritatea mentală și pacea interioară.

4. Puterea

Acum puteți direcționa puterea mentală (concentrată și amplificată) către fiecare acțiune și intenție. Acțiunile dvs. vor fi acum suplimentar susținute de puterea mentală sporită. Intențiile dvs. devin mai puternice decât scopurile și dorințele obișnuite ale celor din jurul dvs. Astfel, șansele dvs. pentru atingerea obiectivelor cresc, pe măsură ce acestea devin prioritare pentru realitate.

În acest fel veți avea o creștere continuă a puterii mentale și un nivel ridicat de conștientizare.

Alte practice puteți experimenta în cadrul seminarilor și atelierilor BioNet.

No Comments Yet.

Leave a comment