Magia marelui joc Translighters din aceasta vara!

Toți oamenii iubesc să citească cărți și să urmărească filme despre magicieni. De exemplu, despre Harry Potter. De obicei, după ce a citit pe acest subiect, o persoană crede că nu este vorba despre el. Deși sufletul are o dorință: aș fi în stare s-o fac ...

Mulți consideră că magia este ficțiune și ireală. Unii oameni cred că există magie, dar trebuie să studieze de foarte mult timp. Un magician este, de obicei, un bătrân înțelept sau o vrajitoare bătrână.

Și este foarte greu să devii un vrăjitor. La urma urmei, devin vrăjitori cei care nu au fost de acord să fie atotdoritori și au fost aspirați de cei care sunt atotputernici. Atotputernicul este Creatorul.

Dar creatorul este în fiecare persoană. Și fiecare persoană își manifestă creativitatea în măsura puterii și capacităților. Miracole se întâmplă cu fiecare persoană și evenimente magice au loc, dar nu toată lumea crede că pot exista si mai multe astfel de miracole.

Toată viața noastră este un eveniment incredibil. Dacă vom calcula probabilitatea apariției noastre in aceasta viata, ținând cont de câte evenimente diferite au avut loc pentru acest lucru, atunci vom obține un număr aproape egal cu zero.

Cu toate acestea, trăim. Dar acest lucru nu este suficient pentru noi toți. Vrem ca dorințele noastre să fie îndeplinite imediat, ca printr-o magie. Și acest lucru este adevărat. De ce unii reușesc, dar unii nu?

Poate ceva lipsește. Ar putea fi necesar să-și amintească abilitățile magice și să înceapă să le folosească. Haideti să încercăm să folosim tehnologia Translighters și să creștem probabilitatea de magie  în viața noastră.

La urma urmei, avem un instrument ca cardul GoldFish. Cu toate acestea, cu fiecare instrument trebuie să învețe să-l folosească. Cum se utilizează instrumentele magice Translighters, poate fi stăpânită la jocurile Translighters. Marele joc Translighters va fi în această vară în Bulgaria, în orașul Burgas, între 18 iulie și 4 august. Pentru mai multe informatii aceseaza lincul.

No Comments Yet.

Leave a comment