Energia Vietii

Energia Vietii

Îmbunătățirea calității vieții ca urmare a creșterii Energiei, redresare și mentinerea  Integritatii Omului.

Normalizarea tuturor sistemelor organismului, creșterea fluxului  Bunastarii și  Resurselor.

DIN ISTORIE

Lucru în direcția teoriei structurilor fizice (TSF) a început în Rusia inca in anii 60 ai secolului trecut, cu eforturile Profesorului Kulakov. Începând cu anul 1995 - Institutul de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS)se ocupa de cercetarea aplicată în procesele de informare TSF și sinergia proceselor informationale.

IDEOLOGIE

Baza  ideologiei - normalizarea funcționării tuturor sistemelor omului, datorită proceselor de redresare a relatiilor structurale. Aceasta ideologie ne permite, realizarea îmbunătățirii în practica a tuturor indicatoriilor activității umane, punerea în aplicare a principiului de "a nu face rău."

MISIUNEA

Dezvoltarea și implementarea de tehnologii, pentru îmbunătățirea calității vieții umane, prin creșterea capacității de adaptare și reducerea numărului de accidente.

EXPERIMENTAREA

Studiile efectuate în IMPS (Institutul de Modelare și Proiectare de Structuri) au fost testate si aprobate în mai multe organizații de cercetare. Institutul de Cercetare de Educație Fizică din Krasnodar, Filiala Siberiana a Academiei de Stiinte Rusesti (ASR) din Yakutsk, Universitatea de Stat din Moscova, Institutul Medical din Kubani, și alții.

Efectele folosirii

- Restabileste și menține BALANȚA ENERGETICĂ

- Crește stabilitatea psihologica

- Dezvolta INCREDEREA in SINE

- Crește eficiența

- Eliminarea barierelor de ÎNȚELEGERE

- NORMALIZEAZA Sistemul Nervos si alte sisteme

Produse - Adaptoarele de sistem functioneaza pe principiul de transfer al informației si servesc ca o soluție pentru diferite probleme de mediu, creste in mod eficient interacțiunea între diferite sisteme - oameni, mașini, case, dispozitive electrice etc.

Prin eliminarea poluarii informationale se imbunatateste schimbul de informații, apare o normalizare a majorității sistemelor organismului, creste calitatea deciziilor (reduce probabilitatea de a efectua erori), sporeste adaptabilitatea la schimbarea rapida a mediului inconjurator. Crește stabilitatea campului energetic al omului. Astfel creste si se dezvolta creativitatea, atractivitatea si succesul.

Proiectare - in aceste dispozitive nu exista sursă de alimentare. Principiul de functionare, se bazeaza pe cele mai recente evoluții a fizicii de structuri - coordonarea informationala  a sistemelor spațialo - temporale.

In fiecare produs este icorporata o anumită structură, proiectata, să se ocupe de diverse sarcini si probleme.

Cum funcționează Tehnologia adaptoarelor de sistem Translighter?

Omul are o structura disipativă

Fluxuri materiale, informaționale și energetice trec prin el, și modifca structura, astfel influientand toate sistemele.

Eliminarea distorsiunilor

Introducerea în BioCâmpul omului a adaptoarelor de system, are loc ordonarea structurii sale, sunt eliminate interferentele din schimbul  informațiional cu diverse sisteme. Are loc eliminarea distorsiunilor  în interacțiunea energetica trecut - prezent și viitor, in acest fel caracteristicile spațio-temporale ale omului, devin integere.

Viata este din ce in ce mai buna, din toate punctele de vedere!!!

Oferă-ți STAREA EXCELENTA!!!

O VIATA - plină de ENERGIE!

Creste Luminiscenta

Impactul dispozitivelor a fost masurat cu ajutorul Cameraei GDV (functioneaza pe principiul efectului Kirlian), care măsoară Luminiscenta (Aura) omului. Oamenii care folosesc adaptoare de system, treptat le crește Luminiscenta cu 20 - 80% - acesta indică o creștere a energiei a utilizatorilor de   "Translighter ".

Îmbunătățirea habitatului

Impactul pozitiv al adaptoarelor de system "Translighter " asupra plantelor, a fost investigat într-un test standard de germinarea a semințelor de ridiche. S-a dovedit ca  lungimea de răsaduri a seminței în grupul de experimentare, a crescut cu 20-30% mai mult decât în grupul de control.

Această dinamică indică o îmbunătățire a caracteristicilor de calitate ale habitatului pentru organismele vii.

   Dezvoltarea gândirii creative

Modificările ce au avut loc în apă după contactul cu "TransLighter " ne spune că, structura cristalină a devenit mult mai complexă (multi-dimensională), au aparut axe suplimentare de cristalizare. Dintr-ul cristal plat, acesta a devenit voluminous, multi-dimensional.

Deoarece omul este 80% apă, aceste modificări conduc la o mai bună perceptie a informației complexe, dezvoltarea gândirii creatoare.

Creșterea înțelegerii reciproce

Creșterea Luminiscentei (Bio-câmpului), duce la o creștere a calității a schimbului informational între oameni, reduce denaturarea informației primite. Toate acestea conduc la o creștere a calității deciziilor, prietenie, persoanele care folosesc adaptoare de sistem gasesc mai ușor un limbaj comun cu cei din jur, conflictul este redus, atât în familie cat și la locul de muncă.

APLICARE

"Translighters" nu actioneaza instantaneu, este nevoie de timp pentru a se acorda cu structura omului. Când dispozitivul este aproape de persoana și poziția nu se schimbă (de exemplu, în buzunar), setarea are loc în câteva minute. Cu cat dispozitivul este mai departe de om, cu atat este mai mic efectul lui. Utilizatorul trebuie să poarte cartela "Translighter"  la el - în buzunar, portmoneu, са un pandantiv, nu mai departe de 30 cm de corp.

 

No Comments Yet.

Leave a comment