Efectul Kirlian si GDV diagnosticare

 

În 1939, oamenii de ştiinţă din Rusia, soţii Kirlian au descoperit o strălucire misterioasă în jurul degetelor omului.

Ei au creat acasă un laborator şi timp de 25 de ani s-au ocupat de modernizarea echipamentelor, cu ajutorul cărora a fost posibil de a observa şi fotografia stralucirea frunzelor, degetelor de la mâni şi de la picioare, punctelor de acupunctura, diferitelor obiecte.

Ei au constatat că coroana electrică din jurul degetelor îşi schimbă culoarea şi dimensiunile în  functie de starea emoţională a omului

  Termenul «efectul Kirlian» a început să fie folosit în toată lumea.

Pe parcursul ultimilor 20 de ani, a fost acumulată o cantitate enormă de materiale ştiinţifice legate de efectul Kirlian. În baza cărora au fost făcute multe concluzii interesante. De exemplu, strălucirea frunzelor se schimbă în rezultatul acţiunii substanţelor toxice. Fotografiile făcute de Kirlian, au oferit posibilitatea de a vedea influenţa reciprocă a plantelor. Fotografiile arată clar cum aura unei plante suprimă aura altei plante, cum se schimbă mărimea şi culoarea după apropierea unei plante mai active.

  În 1961, soţii Kirlian au reuşit să urmărească şi să fotografieze pielea corpului uman, în curent de înaltă frecvenţă (ÎF), şi au demonstrat faptul că aceşti curenţi iesă dintr-un punct pentru a intra în altul, au formă de descărcări coroană, protuberanţi, şi sunt pictaţi în culori diferite.

Starea emoţională a omului depinde de culoarea şi intensitatea luminescenţei. În stare normală luminescenţa este uniformă, iar, de exemplu, în momentul luării unei decizii simple luminescenţa începe o mişcare intensivă.

Soţii Kirlian au observat că la oameni, care se fotografiază pe pelicule colorate, diferite părţi ale corpului se manifestă în culori diferite: regiunea cardiacă este albastră, antebraţ – verde, etc. Boli şi stresuri emoţionale neaşteptate, de asemenea, se reflectau în culoarea imaginii. Din toate acestea au fost făcute concluzii importante:

  • energia, utilizată de organism, emite radiaţii în curenţi de înaltă frecvenţă;
  • fiecare organ, ţesut, celulă emite raze într-un diapazon caracteristic anume pentru el (ea);
  • în cazul unor schimbări neaşteptate diapazonul frecvenţelor se schimbă într-o direcţie sau alta a spectrului (în funcţie dacă activitatea organului este activizată sau suprimată).

  La un om sănătos luminescenţa este aprinsă şi uniformă iar probleme energetice, procese inflamatorii provoacă tulburări, rupturi, deformări în luminiscenţă.

Boala, care nu s-a manifestat încă la nivel fizic, semnalează cu ajutorul luminescenţei neuniforme, rupte, slabe.

În baza unei statistici imense doctorul german P. Mandela a creat cărţi, care leagă diferite caracteristici ale luminescenţei cu anumite stări fiziologice. Această metodă, realizată cu ajutorul calculatorului, permite depistarea precoce a bolilor, şi în prezent este folosită pe scară largă în practica clinică.

 Doctor în ştiinţe tehnice Prof. K. Korotkov spune: «caracteristicile înregistrate determină nu numai starea corpului fizic, dar şi în primul rând starea corpului energetic informaţional. Structura luminescenţei degetelor din experienţele familiei Kirlian reflectă o gamă largă de caracteristici energetice, psihice şi emoţionale. Odată cu apariţia unei noi generaţii de aparate Kirlian computerizate se deschide posibilitatea de a studia mai aprofundat secretele fiinţei umane ». Radiaţia este caracteristică nu numai pentru învelişul exterior. Indienii antici au ştiut că fiecare organ şi fiecare picătură de sânge luminează, că în inimă se află un punct, care începe să trăiască primul şi moare ultimul - aceast punct straluceşte ca un foc violet. În prezent, Prof. K. Korotkov a modernizat aparate  Kirlian, a computerizat sistemul de instalare, a elaborat o nouă metodă de cercetare, care a devenit cunoscută sub denumira de «vizualizare prin descărcare în gaze » (GDV).

GDV diagnosticare

El a reuşit să creeze un dispozitiv care permite de a vizualiza  aura omului. «Caracterul complex al imaginilor GDV, diferite satraturi care reflectă informaţia de pe ele permit de a asocia aceste imagini cu aura omului ca cea mai generală imagine de distribuţie a câmpurilor biologice ale unui obiect în spaţiu».

  În literatura ezoterică şi ocultă adesea se întâlnesc imagini ale aurei omului - după cum o văd persoane care posedă abilităţi extransensorii. Este incredibil faptul dar aura pictată coincide în mod absolut cu imaginea obţinută pe fotografie.

  Efectul Kirlian a demonstrat existenţa unei persoane invizibile luminescente în corpul  fizic.

  Studiile  recente au arătat că, câmpurile omului distribuite în spaţiu şi timp sunt pictate în toate culorile curcubeului, oferind astfel informaţii cu privire la procesele biochimice din organism. Astfel, omul se extinde dincolo de corpul său în formă de câmpuri fizice, care au diferite culori.

O Metoda INOVATOARE – Bioelectrografie (Metoda GDV)!

Pentru programare la GDV diagnosticare, va rugam, sa ne contactati la telefon: +40725873459

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment