9 frecvente vindecatoare

 Această scală armonică era încă folosită în muzica gregoriană din evul mediu. Apoi autoritătile bisericeşti au pretins ca ea a fost pierdută. Noua înţelegere a acestor frecvenţe redescoperite susţine că acestea nu aveau doar scopul de a crea muzică, ci ele reprezentau de fapt frecvenţele de bază ale Creaţiei, care modifică materia şi nivelul de conştiinţă, deci ‘realitatea’. Desigur, cei care le-au redescoperit au început să le folosească pentru vindecare, deoarece ele au darul să readucă structurile corpului fizic la armonia arhetipală, prin refacerea ADN-ului. 

Sunt şase frecvenţe fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 şi 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectând principiul armonic, încă trei: 174, 285 şi 963 Hz. Dintre frecvenţele fundamentale, una se remarcă în mod deosebit – 528 Hz – considerată a fi frecvenţa Iubirii Divine (Codul Sursă). Această frecvenţă ne readuce în armonie divină cu toată Creaţia, facilitând vindecarea şi miracolele.

Există un aspect absolut ştiinţific al Înălţării, care incepe să se infiltreze mai mult în mintea colectivă, cu privire la rezonantă – iar cei aflaţi în prima linie a noii omeniri cunosc bine acest lucru. Acele suflete care inaugurează noua lume încep să cânte pe un ton diferit. Fără exagerare, Omul nou (angelic) este acordat la rezonanţa de 528 Hz a inimii ( superioare ) sacre, ce rezonează în armonie cu reţeaua cristalină ( Christică ).

Frecvenţa de 528 Hz a IUBIRII este Codul Sursă al creatiei … CHEIA universală necesară ca să ne descătusam potenţialul co-creativ, ca să ne eliberăm de constrângere şi ca să intrăm pe terenul de joc al Noului Pământ. Acest cod actionează ca un limitator, pentru a asigura că puterile sacre ale Universului le sunt acordate doar celor cu inima curată.

Iata care sunt efectele ascultarii fiecarei benzi sonore in parte.

• 174 Hz – realizarea fundatiei, formarea de bază
• 285 Hz – accesarea cunoasterii subtile
• 396 Hz – eliberarea de frică şi culpabilizare
• 417 Hz – soluţionarea situaţiilor nerezolvate
• 528 Hz – transformare şi miracole (repară ADN-ul)
• 639 Hz – conexiune/relaţionare interumană
• 741 Hz – expansiunea constiintei
• 852 Hz – dezvoltarea intuitiei, restaurarea ordinei spirituale
• 963 Hz – accesarea Energiei Creatorului

In plus ascultarea periodica a acestor frecvente, genereaza urmatoarele efecte:

• Atenueaza stresul şi anxietatea;
• Stimulează sustinerea sistemului imunitar;
• Sincronizeaza creierul;
• Îmbunătăţeşte memoria şi rezolvarea problemelor;
• Hrăneste intuiţia şi fluxul de creaţie;
• Întăreste dezvoltarea personala;
• Îmbunătăţeste somnul;
• Ajuta la depasirea problemelor emotionale;
• Hraneste corpul, mintea şi spiritul;
• Acţioneză asupra lobilor frontali ai creierului;
• Induce regenerarea celulară şi facilitează producerea unor substanţe care întăresc sistemul imunitar (este vorba de beta - endorfine produse în encefal, cu puternic efect analgezic şi care sunt răspunzătoare de senzaţia de plăcere);
• Reduce confuzia, anxietatea, depresia şi insomnia, furia şi iritabilitatea;
• Amplifică intuiţia şi discernământul;
• Induce capacitatea de a avea o viziune globală şi completă a situaţiei în care ne aflăm;
 Amplifică imaginaţia creatoare, vitalitatea, echilibrul şi stabilitatea;

In timpul ascultarii, spuneti de trei ori afirmatiile specificate pentru fiecare frecventa in parte.

174 Hz = INTEMEIEREA FIINTEI
1.DEJA AM ACCEPTAT INTEMEIEREA MEA!
2.DEJA S-A PRODUS ELIBERAREA MEA DE GANDURI!
3.DEJA TRAIESC RECONSTRUCTIA MEA!
4 DEJA TRAIESC pe frecventa de 174 Hz!

285 Hz = CUNOASTEREA SUBTILA
1.DEJA AM ACCEPTAT CUNOASTEREA SUBTILA!
2.DEJA S-A PRODUS ELIBERAREA MEA DE NECUNOASTERE!
3.DEJA TRAIESC pe frecventa de 285 Hz !

396 Hz = ELIBERAREA DE FRICA SI VINOVATIE
1. DEJA AM ACCEPTAT ELIBERAREA MEA DE FRICA SI DE VINOVATIE!
2.DEJA S-A PRODUS ELIBERAREA MEA DE FRICA SI DE VINOVATIE!
3. DEJA TRAIESC pe frecventa de 396 Hz!

417 Hz = SOLUTIONREA DIVINA
1.DEJA AM ACCEPTAT SOLUTIONAREA DIVINA A SITUATIILOR MELE NEREZOLVATE!
2.DEJA S-A PRODUS ELIBERAREA MEA DE SITUATIILE NEREZOLVATE PANA ACUM!
3.DEJA TRAIESC SCHIMBARILE IN BINE!
4. DEJA TRAIESC pe frecventa de 417 Hz!

528 Hz = TRANSFORMARE SI MIRACOLE
1.DEJA AM ACCEPTAT SCHIMBAREA ADN-ULUI MEU DE CATRE DIVINITATE! 
2.DEJA S-A PRODUS REACTIVAREA IN CORPUL MEU A MATRICEI DIVINE !
3.DEJA TRAIESC pe frecventa de 528 Hz!

639 Hz = RELATIONARE INTERUMANA
1.DEJA AM ACCEPTAT SCHIMBAREA DE CATRE DIVINITATE A RELATIILOR MELE CU TOATA LUMEA! 
2.DEJA S-A PRODUS SCHIMBAREA RELATIILOR MELE CU TOATA LUMEA!
3. DEJA SUNT UNA CU SEMENII MEI!
4.DEJA TRAIESC pe frecventa de 639 Hz!

741 Hz = EXPANSIUNEA CONSTIINTEI
1.DEJA AM ACCEPTAT EXPANSIUNEA CONSTIINTEI PRIN EXEPERIENTELE MELE! 
2.DEJA S-A PRODUS EXPANSIUNEA CONSTIINTEI MELE!
3.DEJA TRAIESC pe frecventa de 741 Hz!

852 Hz = DEZVOLTAREA INTUITIEI
1.DEJA AM ACCEPTAT DEZVOLTAREA INTUITIEI MELE SI RESTAURAREA ORDINEI SPIRITUALE! 
2.DEJA S-A PRODUS DEZVOLTAREA INTUITIEI MELE SI RESTAURAREA ORDINEI SPIRITUALE! 
3.DEJA TRAIESC pe frecventa de 852 Hz!

963 Hz = ACCESAREA ENERGIEI CREATORULUI
1.DEJA AM ACCEPTAT ACCESAREA ENERGIEI CREATORULUI SI ASCULT SUNETELE ENERGIEI DIVINE! 
2.DEJA S-A PRODUS ACCESAREA ENERGIEI CREATORULUI SI ASCULT SUNETELE ENERGIEI DIVINE!
3.DEJA TRAIESC pe frecventa de 963 Hz!

SFATURI PRIVIND PROCEDURA ASCULTARII:
1. Ascultand pentru prima oara, se recomanda sa va intindeti pe spate si sa intrati in cea mai confortabila stare a dumneavoastra sau sa gasiti cea mai relaxanta pozitie in scaun.

2. Pastrati volumul la nivelul maxim pe care il puteti suporta.

3. Este posibil sa simtiti o senzatie vibratorie in zona cervicala incepand de la baza gatului gradual sfarsindu-se in zona fruntii la finalul track-ului.

4. Este posibil sa simtiti “amorteala” dupa ce ati incheiat ascultarea track-ului si este posibil sa simtiti o durere de cap impreuna cu o senzatie de zvacnire pe o scurta perioada de timp avand in vedere ca experimentati crearea unor noi cai neuronale apartinand celor doua emisfere ale creierului. In momentul in care migrena si senzatia de zvacnire se vor reduce semnificativ va veti simti mai bine / mai nou decat v-ati simtit vreodata. Bucurati-va de acest sentiment! Procesul dumneavoasta de ascensiune a inceput.

5. Cei care au contact prima oara cu acest track il pot asculta inainte de o cura de odihna sau de somnul de noapte deoarece pe parcursul somnului efectele de dupa ascultare nu sunt simtite si te trezesti complet regenerat si reinoit.

6. SA NU LUATI MEDICAMENTE PENTRU TRATAREA DURERII DE CAP. Este foarte important. E necesar sa intelegeti ca discomfortul cauzat de migrena si ameteala se datoreaza procesului natural de vindecare in curs de desfasurare si a nici unui alt motiv.

7. O sa dormiti in mod normal intre 12 si 16 ore pe perioada vindecarii pana in punctul in care corpul este complet regenerat. O sa simtiti putina osteneala pe perioada vindecarii dar procesul ar trebui sa se incheie in 5 – 6 saptamani.

8. Daca exista o senzatie de amortire in zona capului o stare de confuzie impreuna cu oboseala pe masura imediat dupa ascultarea track-ului, va sfatuim sa iesiti la aer curat si sa respirati adanc. Va veti simtit revigorat in scurt timp.

9. Consumati o cantitate semnificativa de apa deoarece corpul dumneavoastra va elimina toxinele acumulate pe parcursul timpului si de asemenea ingrijiti-va sa consumati atatea proteine cat corpul dumnevoastra solicita.

10. Ascultati track-ul pana in punctul in care efectele de dupa nu mai exista, deoarece asta indica faptul ca ati primit impulsul necesar pentru ascensiune iar corpul si mintea vor avea grija pana veti atinge maximul de potential care va este destinat.

11. Majoritatea Chakrelor vor fi activate in procesul de vindecare, inclusiv capacitati telepatice marite, clarvedere si capacitati vindecatoare (Daca ati simtit un gadilat si multa caldura in centrul palmelor indiferent daca sunteti stangaci sau dreptaci e necesar sa stiti ca aveti activata capacitatea de a vindeca afectiunile tridimensionale sau bolile celorlalti).Vor fi o multime de lucruri noi pe care le veti descoperi in capacitatile dumnevoastra! Ceea ce s-a mentionat aici este doar o mica parte din intreg.

12. Sub nici o forma sa nu faceti abuz de putere in urma dobandirii acestor abilitiati care au doar menirea de a ajuta si de a fi impartasite cu ceilalti si nu folosite in scopuri egoiste. (Traducere de Marina Reslescu )

ATENŢIE!
Frecventele pot fi ascultate de mai multe ori pe zi, dar este important de ştiut că, dacă exista efecte adverse cum ar fi dureri de cap sau greaţă, trebuie asteptat până ce au trecut complet înainte de a începe din nou ascultarea. De obicei, este bine sa trageti un pui de somn inainte de a reasculta. Pentru că odată ce va jucati cu aceste tonuri, ele au cu adevărat efect asupra voastra de îndată ce dormiti. Corpul vostru este reconstruit atunci când se odihneste.

Frecvenţele binaurale/isochronice Solfeggio sunt un instrument valoros pentru dezvoltarea personală şi gestionarea sănătăţii fizice şi emoţionale. Cu toate acestea, aceste frecvenţe nu ar trebui să ia loc de tratament medical profesional pentru orice problemă medicală gravă.

Nu se vor asculta NICIODATĂ în timp ce conduceţi un autoturism sau mânuiţi dispozitive şi utilaje periculoase!

Frecvenţa Iubirii Divine (Codul Sursă)

Articolul este conceput prin preluare de informatii de pe site-urile:

http://tristar77.blogspot.ro; www.blog.santasofia.rohttp://saptesunete.webs.com/apps/podcast/;  http://www.solfeggiotones.com

No Comments Yet.

Leave a comment