Diagnosticare prin metoda GDV

GDV Diagnostic este o Metoda de vizualizare prin descărcare în gaze / Bioelectrografie a Profesorului K.G. Korotkov. Una dintre cele mai de perspectivă metode de cercetare a stării şi a energeticii omului o reprezintă metoda de vizualizare prin descărcare în gaze / Bioelectrografie (GDV), bazată pe efectul renumit al lui Kirlian ("fotografierea în câmpul electric de înaltă frecvenţă"). Metoda GDV reprezintă o înregistrare computerizată şi analiza luminiscenţelor, induse de obiecte, inclusiv de cele biologice, prin stimularea acestora în camp magnetic, cu amplificarea lor prin descărcare în gaze. Începand cu secolul al XIX - lea cu ajutorul unor instrumente speciale oamenii de ştiinţă au urmarit luminiscenta diferitelor obiecte: mineralelor, plantelor, monede şi chiar a corpului uman. Aura albăstruie putea fi nu doar vazuta, ci si fotografiata. Şi dimensiunile de luminiscenta a corpului uman varia în funcţie de starea de spirit, dispozitie şi de starea psihologică. La mijlocul secolului al XX - lea fenomenul luminiscentei câmpului electromagnetic la obiecte a fost descoperit de S.D. Kirlian. Studiile sale au generat un interes enorm în întreaga lume şi acest fenomen a fost numit în numele lui ca Efectul Kirlian. Insa abia in urma progresului tehnic si stiintific a fost posibila incadraea fenomenului in practica. În ultimul deceniu au fost create o serie de dispozitive care pe baza computerizată a imaginilor în luminiscenta a descarcarilor prin gaze permit prelucrarea unor informatii fiabile si obiective.
Cercetarea cu Camera GDV Bioelectrografie sub nici o forma nu se substituie metodei care există în medicina tradiţională. Insa permite efectuarea rapida a unor analize al condiţiei energetice umane in urma carora putem trage concluzii cu privire la caracteristicile psihologice şi psihice a pacientului, in acelas timp putem sa deducem starea sa funcţionala.

Avantajele utilizarii Metodei GDV:

 
- analiza starii fizice si psihice in care se afla persoana la momentul de fata;
- descoperirea cauzelor metafizice a bolii;
- analiza evoluarii procesului de vindecare;
- monitorizarea si alegerea unui program individual corect;
- metoda este neinvaziva si rapida;
Domeniile de utilizare ale metodei GDV sunt diverse. Acesta metoda este folosita in medicina si psihologie, frumusete si SPA, sport şi siguranţă, ecologie şi selecţie profesională. In fiecare din aceste domenii metoda GDV este indispensabila! Metoda GDV este rapida, eficienta si sigura si este capabila sa detecteze disfunctiile organismului intr-un stadiu incipient, atunci când este mai uşor de vindecat, permitand selectarea unor programe si proceduri individuale. De asemenea permite sa evalueze răspunsul organismului la anumite proceduri, medicamente, suplimente alimentare, efectuarea monitorizata a starii generale a pacientului. Parametrii imaginii prin descărcare în gaze depind de proprietăţile obiectului cercetat, şi, prin urmare, analizând caracterul luminiscenţei induse de către obiecte, apare posibilitatea de a judeca despre starea energetică a obiectului într-un moment concret. Metoda se bazează pe faimosul efect Kirlian ("fotografierea în câmpul electric de înaltă frecvenţă"). Astfel, diferenţa principală între metoda GDV de fotografia Kirlian constă în prelucrarea computerizată, bazată pe metode şi concepţii matematice moderne, precum şi extragerea unei concluzii concrete pentru analiza ulterioară sau pentru evaluările experţilor. Metodele folosite pentru analiza matematică se află în continuă dezvoltare, iar direcţia dată capătă domenii noi de aplicare. Metoda GDV a fost aprobată cu succes datorită utilizarii timp de mulţi ani a aparatului complex "Camera GDV" în diverse instituţii. În prezent metoda GDV este recunoscută în întreaga lume!
Obiecte de studiu Medicină În anii recenţi a reapărut interesul pentru studierea metodelor alternative de diagnostic şi tratament al oamenilor, inclusiv studierea câmpurilor biologice, determinate de diferite aparate. Acestea includ metoda GDV. La baza acestei metode se află efectul Kirlian, care constă în apariţia unei luminescenţe specifice a ţesuturilor vii într-un câmp electric alternativ. S-a demonstrat faptul că intensitatea, caracterul şi structura luminescenţei depind în mare măsură de starea iniţială a obiectului, de nivelul proceselor vitale ale acestuia, de starea funcţională a anumitor organe şi ţesuturi, cât şi de specificul proceselor patologice, în cazul unor îmbolnăviri. Efectul Kirlian reprezintă un mare interes teoretic şi practic, şi cu ajutorul metodei GDV, poate fi utilizat pentru observarea acelor procese care, la ora actuală, nu se pot bucura de o evaluare obiectivă cu ajutorul altor procedee de cercetare existente. Reflectând proprietăţile asigurării energoinformaţionale a capacităţii vitale a organismului uman, această metodă oferă posibilitatea de evaluare a stării structurale şi funcţionale a organismului şi de obţinere a unor rezultate stabile în timp real.  
Domeniile de aplicare a metodei GDV în medicina. Vă recomandăm utilizarea GDV pentru următoarele sarcini: Diagnostic Mass screening- diagnostics (evalarea rapidă preventivă). Un astfel de diagnostic poate fi desfăşurat pentru un contingent sănătos de oameni în cadrul examenelor profesionale în şcoli, întreprinderi, etc. Acest lucru oferă posibilitatea de a detecta zonele problematice (în momentul verificării) sau zonele potenţial periculoase ale unui organism uman. Metoda rapidă de evaluare a stării pacienţilor în spitale, centre de sănătate, clinici şi sanatorii, care oferă posibilitatea de a reduce drastic zona de stabilire a diagnosticului. Selectarea metodelor individuale de tratament pe baza datelor rezultate în urma analizei GDV- gramelor. Aceasta implică faptul că trebuie să existe studii înainte şi după influenţă exercitată asupra organismului uman de către medicamente, psihoterapie, fizioterapie etc. Supravegherea stării pacienţilor în cursul tratamentului (monitorizarea stării pacienţilor) şi evaluarea eficienţei tratamentului. Aceasta implică estimarea dinamică a GDV-gramei în cursul tratamenului. Selectarea tratamentului de întreţinere eficient. Observarea dinamică a pacienţilor include evaluarea GDV - gramelor în procesul de monitorizare de lungă durată a stării generale a pacientului. Astfel, apare posibilitatea de a preveni agravarea bolilor cronice (profilaxie secundară). Profilaxia iniţială a maladiilor. Evaluarea gradului de încordare funcţională a organelor, cu ajutorul metodei GDV, face posibilă identificarea tulburărilor la etapa timpurie şi după selectarea metodelor individuale de corecţie (schimbarea locului de muncă, locuinţei, stilului de viaţă, alimentaţiei, etc.) permite de a preveni progresarea bolii.
Psihologie În prezent, utilizarea metodei GDV în psihologie este una din cele mai populare şi promiţătoare direcţii. Lucrările ştiinţifile au început să aducă primele rezultate, şi, în consecinţă au provocat un mare interes din partea specialiştilor din diferite domenii. Orientarea omenirii spre progresul tehnologic, fără conştientizarea omului, ca o parte integrantă a lumii, fără înţelegerea particularităţilor psihicului uman şi impactului diferitor modele tehnico - sociale noi, duce la o criză la nivel mondial. Cunoaşterea şi înţelegerea legilor motivaţiei acţiunilor umane – este baza securităţii societăţii şi a fiecărui individ în parte. Acest lucru necesită o nouă bază metodologică pentru studierea omului. O componentă a acestui nou sistem va fi metoda GDV. Evaluarea stării psihoemoţionale cu ajutorul GDV:
  • Diagnosticul GDV al potenţialului psihoemoţional al unei persoane. Sport.
  • Selectarea profesională
  • Consilierea familială
  • Stările modificate de conştiinţă (Altered Consciousness States (ACS)) şi GDV
Se dezvoltă evaluarea multiparametrică a stării psihice umane şi influenţa tipului psihologic de personalitate asupra stării sale fizice. În primăvara anului 2001, la Moscova şi Sankt Petersburg au fost efectuate lucrările de comparare a modificărilor parametrilor EBE-gramelor, cu diferite stări psihoemoţionale. Au fost identificate diferite grupuri de subiecţi cu cele mai pronunţate dizabilităţi mentale. Cercetările, efectuate la Sankt Petersburg, într-un grup de adolescenţi dependenţi de droguri, cu comportament criminal au permis nu numai de a identifica o serie de trăsături caracteristice care corespund cu starea lor psiho-fiziologică, dar şi de a consemna o nouă direcţie de cercetare ştiinţifică pentru a determina gradul şi caracterul dependenţei de droguri. Pe baza studiilor recente şi lucrărilor efectuate în domeniul studierii stării psihice a fost elaborat programul "GDV Stress". Rezultatul calculelor al acestui software constă în determinarea nivelului de anxietate (factorul de stres), prin analiza parametrilor EBE-gramelor obţinute în rezultatul diferitor moduri de fotografiere GDV. A fost elaborat un sistem automat de screening-diagnostic al capacităţilor mentale şi fizice ale sportivilor, care permite de a realiza atât diagnostic individual rapid, cât şi de a efectua clasamentul sportivilor în cadrul unui grup. Lucrările de cercetare ştiinţifică în acest domeniu continuă.
Selectarea profesională Una dintre cele mai importante tendinţe în dezvoltarea GDV este punerea la punct a unei tehnici speciale şi implementarea acesteia în sfera selecţiei ocupaţionale. Aceasta reprezintă una dintre cele mai actuale probleme de care se lovesc toate instituţiile, fără excepţie. Determinarea capacităţii angajatului de a face faţa unor probleme anumite este necesară pentru utilizarea raţionala a muncii umane şi pentru asigurarea calităţii şi a fiabilităţii în funcţionare a oricarei instituţii. Desigur metoda GDV nu poate substitui o anchetare completă (ca şi în alte domenii), dar poate fi utilizată pentru a primi mai multe informaţii obiective despre angajat. Selecţia ocupaţională şi monitorizarea activităţii operatorilor unor sisteme complicate – piloţi, astronauţi, operatori de centrale nucleare, controlori de trafic aerian etc. – pare a fi o chestiune de importanţă crucială. Metoda GDV este de ajutor pentru determinarea limitelor capacităţilor psiho-fizice ale unei persoane în timp ce aceasta activează în condiţii de pericol ridicat. În cadrul selecţiei ocupaţionale, metoda GDV este folosită pentru: - screening- evaluare de către agenţiile de recrutare şi departamentele pentru selectarea personalului; - evaluarea rapidă a stării unei persoane înaintea asumării de către aceasta a unei sarcini.
Consilierea familială În prezent, această direcţie este cea mai interesantă, cea mai solicitată şi cel mai puţin studiată. Stările modificate de conştiinţă (Altered Consciousness States (ACS)) ACS este termenul folosit pentru stările modificate de conştiinţă, care diferă în mod fundamental în ceea ce priveşte comportamentul şi energia persoanei – mecanisme informaţionale din stările normale de conştiinţă. Acestea pot apare în condiţii extreme sau sub influenţa unor substanţe psihoactive sau proceduri psihoactive etc. A fost elaborată o metodă de înregistrare a elementelelor bioelectrografice corelate cu ACS, care foloseşte o tehnică sofisticată, ce include EEG brain mapping, electropunctură, potenţialele cvasiconstante ale creierului şi metoda GDV. Aceasta conduce la crearea unei metode neconvenţionale de urmărire a stării unei persoane în timpul hipnozei, meditaţiei, reglării psihice şi altor tipuri de activităţi complexe.

Doresti o programare pentru Diagnosticare Energetica?

Te rog, sa ma contactezi ACUM: Tel. 0725873459

 

De asemenea la sediul nostru putem testa si masura efectele Translighters cu ajutorul metodei GDV.