success

success

Succes –  rezultat favorabil, obținut ca urmare a depunerii unui efort fizic sau intelectual, reușită, izbândă.

TRANSLIGHTERS SUCCES – este un set de adaptoare de sistem pentru persoane active.

De obicei aceste persoane construesc echipe, au multe intalniri, negocieri, sunt des pe teren, interactioneaza cu multi oameni, vorbesc mult la telefon si petrec timp in traffic.

Formula de bază a SUCCESULUI – sa fii omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit!

Oportunitatea de a fi, la momentul potrivit la locul potrivit este direct legată de sistemul de receptie si procesare a informațiilor.

În cazul în care legaturile informationale sunt incalcate, atunci informatia necesara nu ajunge la om. Ca rezultat, persoana ajunge acolo unde nu este așteptata. Lumea din jurul nostru începe să-l respinga si sa-l alunge din acest spațiu, situatia manifestandu-se prin tensiune, stres și conflicte. Ca rezultat apar probleme la diferite niveluri (interpersonal, sănătate, social, etc.).

Se recomanda agentilor din vanzari, conducatorilor de departamente, manageri de proiecte, afaceri mici etc.

Pachetul TRANSLIGHTERS SUCCES este un complex din patru dispositive ce va sustine si va creste succesul unei personae active, care stie unde vrea sa ajunga.

Tehnologia TRANSLIGHTERS ajuta la optimizarea efortului si a resurselor, functioneaza dupa principiul MINI – MAX, minimum de resurse si rezultate maxime de a obtine succes in viata!

Se arată toate cele 3 rezultate