Intrebari si raspunsuri

1.Toate dispozitivele TransLighter îmbunătățesc starea aurei. Nu înțeleg care sunt diferențele functionale  ale  adaptoarelor de sistem? Sunt cam la fel, prin urmare, efectul este similar.

 

Produsele TransLighter, inlatura diferite tipuri de pierderi de ENERGIE, în funcție de problemă care trebuie rezolvată. Dacă vom bloca una dintre conducte, prin care are loc scurgerea , vom vedea o creștere a nivelului apei in piscina. Iar dacă celălalta conducta, vom vedea același efect - o creștere a nivelului apei. Același principiu se aplică si pentru produsele TransLighter. În cazul în care, oricare dintre produsele vor reduce pierderile de energie, vom vedea Luminiscență crescută (AURA). Dar aceasta este un tip de pierdere. Un alt produs de asemenea, reduce alte pierderi (va rezolva altă cauză de scurgere a energiei), acest lucru va elimina alta cauza.

Din punct de vedere a Complexului GDV este imposibil să se determine ce tip de pierderi a ENERGIEI este eliminat. Se vede întotdeauna Creșterea Aurei. Acest dispozitiv nu este capabil să identifice particularitatile efectului a diferitor produse TransLighter. Desi produsele sunt diferite, ele diferit rezolva o singură sarcină - de a restabili integritatea organizmului, de fi mai rezistent la acțiunea diferiților factori. In acest fel, produsele Completează și Susțin acțiunea celuilalt. Dar nu sunt interschimbabile.

 

2.Care este diferența dintre adaptoarele de sistem TransLighter si alte produse de acest gen deja cunoscute?

Unele dintre aceste diferențe sunt:

- multifunctionalitate (adaptoarele de sistem TransLighter pot rezolva concomitent mai multe probleme , restabilirea  sistemelor organismului, curatarea apei, structurarea spațiului, îmbunătățirea mediului, îmbunătățirea securității informațiilor).

- lipsa efectelor secundare negative (în toți anii de aplicare a adaptoarelor TransLighter nu au fost inregistrate efecte negative).

3. Ce este în interior?

În interiorul adaptoarelor de sistem sunt structuri speciale realizate pe diverse suporturi ( metal și nemetal).

4. Principiile de actiune asupra omului și asupra altor sisteme (masini, electrice, etc ..)?

Principiul de funcționare este armonizarea structurilor cuantice ale obiectelor, intre ele si optimizarea interacțiunii acestora. Are loc eliminarea neomogenitatilor spatio – temporale, care împiedică schimbul de informatii. În lucrările  oamenilor de stiinta de renume (Prigojin, Haken et al.) se arata că, la baza tuturor proceselor de auto-organizare stau interacțiunile informaționale, chiar si molecule in momentul ciocnirii, fac schimb nu numai de energie, dar si de informații. Adaptoarele de Sistem TransLighter datorita energiei interne din sisteme, elimina distorsiunea informațiilor  si duc la optimizarea tuturor proceselor care au loc în aceste sisteme.

5. De ce nu există efecte secundare?

Efectul principal la folosirea adaptoarelor de sistem TransLighter  este normalizarea.  Acest lucru înseamnă că aceste dispozitive nu încearca să modifice sistemul într-o anumita directie. Prin eliminarea distorsiunilor informationale, înseși sistemele isi regleaza parametrii de functionare la nivel de functionare  optima. În acest caz, dacă un parametru a fost mai mare decât cel normal, se reduce, iar dacă aceasta este mai mic - crește la normal. Conceptul de norma este, ca o caracteristică a fiecarui sistem. Prin urmare, este imposibil să se degradeze sistemul. Dacă sistemul are parametrii normali, atunci nu se întâmplă nimic.

6. Cât timp se pastreaza efectul dupa eliminarea adaptoarelor de sistem?

Efectul in timp depinde de masa sistemului și gradul poluării informarmationale a mediului, pentru un telefon 2-3 ore, pentru o persoană 8-10 ore, pentru o mașină de 2-3 zile.

7. Aceste dispozitive pot crea dependenta?

Dependenta de produs nu apare. Ele ajută la reducerea unor sau altor vicii - alcool, calculator , tutun.

Totusi, deprinderea este posibilă, la fel cum o persoană se obișnuiește să bea apă buna sau sa respire aer curat.

8. Cât timp pot utiliza produsele?

Fără limită in timp. Depinde de sensibilitatea și cerințele individuale. Produsele pot fi utilizate în mod continuu sau aleator.