Despre Trasnlighters

Adaptoarele de sistem TRANSLIGHTERS îmbunătățesc toți indicatorii de luminiscenta. Cu cat este mai mare luminiscenta, cu atat este mai mare potențialul energetic si capacitatea de munca, starea de spirit, sănătatea, rezistența la stres.

Prin eliminarea poluarii informationale se imbunatateste schimbul de informații, apare o normalizare a majorității sistemelor organismului, creste calitatea deciziilor (reduce probabilitatea de a efectua erori), sporeste adaptabilitatea la schimbarea rapida a mediului inconjurator.

Cand omul este in armonie cu lumea, devine de succes, sănătos si fericit.

Succesul  se manifesta atunci când timpul interior al omului si structurile sale cuantice sunt în concordanță cu mediul său (obiecte și persoane), el atrage  acele evenimentele de care are nevoie. Dacă structura omului si timpul nu sunt in acord cu Lumea, el este in tensiune permanentă, stres ,încetează sa perceapa informațiile, face greșeli.

Starea Energetica a omului poate fi masurata cu ajutorul Cameraei GDV, dispozitivul - lucrează pe principiul efectului Kirlian, care măsoară luminiscenta persoanei. Energia persoanelor este direct legata de calitatea emisiei (intensitate, luminozitate, uniformitate), în functie de  calitatea vieții. Energetica slaba arata ca o aură neuniforma, cu o mulțime de rupturi si cu o mică zonă de luminozitate.

De exemplu, in imagine sunt reprezentate Kirlianogramele cu aura persoanei, înainte și după aplicarea adaptorului TransLighter Super.

Adaptoarele de sistem functioneaza pe principiul de transfer al informație si servesc ca o soluție pentru diferite probleme de mediu, creste in mod eficient interacțiunea între diferite sisteme - oameni, mașini, case, dispozitive electrice etc.

Prin eliminarea poluarii informationale se imbunatateste schimbul de informații, apare o normalizare a majorității sistemelor organismului, creste calitatea deciziilor (reduce probabilitatea de a efectua erori), sporeste adaptabilitatea la schimbarea rapida a mediului inconjurator.

Cand omul este in armonie cu lumea, devine de succes, sănătos si fericit. Succesul – se manifesta atunci când timpul interior al omului si structurile sale cuantice sunt în concordanță cu mediul său (obiecte și persoane), el atrage  acele evenimentele de care are nevoie. Dacă structura omului si timpul nu sunt in acord cu Lumea, el este in tensiune permanentă, stres ,încetează sa perceapa informațiile, face greșeli.

Starea Energetica a omului poate fi masurata cu ajutorul Camerei GDV, dispozitivul - lucrează pe principiul efectului Kirlian, care măsoară luminiscenta persoanei. Energia persoanelor este direct legata de calitatea emisiei (intensitate, luminozitate, uniformitate), în functie de  calitatea vieții. Energetica slaba arata ca o aură neuniforma, cu o mulțime de rupturi si cu o mică zonă de luminozitate.

Adaptoarele de sistem îmbunătățesc toți indicatorii de luminiscenta. Cu cat este mai mare luminiscenta, cu atat este mai mare potențialul energetic si capacitatea de munca, starea de spirit, sănătatea, rezistența la stres.

Se vede o îmbunătățire semnificativă a aurei (zona de luminiscenta s-a dublat in dimensiune). Această luminiscenta în jurul corpului caracterizează calitatea interacțiunii noastre cu mediul înconjurător, deoarece aceasta reflecta structura cuantica a persoanei.

Cu cat este mai luminoasă și mai uniforma luminiscenta, cu atat este mai buna interacțiunea, este mai mare energia organismului, si mai buna calitatea vieții. Astfel, folosind  produsele TRANSLIGHTER, aura omului se reface.

Rezultatele  aura-testelor TRANSLIGHTER, efectuate în cel mai mare etnocentru din Europa "Calea spre sine" facut cu dispozitivul - "Aura Camera 6000". Data testarii - 27 decembrie 2006 persoane testate: personalui Centrului , lucrează cu vizitatorii.

Test 1

Prima poza (Poza1.1) vedem o imagine a unei domnisoare inainte de aplicarea TransLighter Super. Predomina culoarea galbenă, ce indică faptul ca persoana are o incarcatura mentala înaltă (stres).

A doua imagine (Poza1.2) este de control, la 5 minute  dupa prima, cu scopul de a verifica exactitatea acestor metode de înregistrare a aurei. După cum se poate observa, cele două imagini sunt foarte similare ca structură și culoare.

A treia imagine (Poza1.3)  - starea aurei dupa 30 de minute de contact cu TransLighters Super. Apariția unei game blânde de albastru-verde,  indică o relaxare mentala si o transformare spirituală.

Imagina (Poza1.4) - arata starea aurei dupa câteva ore, după a treia poza TransLighter-ul a fost scos din experiment. Observam o revenire la starea inițială a aurei.

Test2

Poza 1 - starea inițială. Preponderența culorii galbene vorbește despre un mare stres mental.

Poza 2 – rezultatul impactului Translighter timp de 30 min. Ca și în Testul 1, în mod clar, vedem schimbare de culori verde-albastru, care caracterizează liniștea, nivelul ridicat de intuiție, vitalitate.

Poza 3 - la câteva ore după încetarea folosirii TransLighter-ul. Observam o întoarcere la starea mentala initiala.

Fiecare persoană merge pe drumul propriu de dezvoltare spirituală, însă pe acest DRUM, în mod inevitabil, apar interferențe și obstacole, deoarece trăim într-o lume materială și nu intotdeauna suntem influentati in mod favorabil. Utilizarea TransLighter ne ajută la reducerea pierderii de timp pentru combaterea diferitelor obstacole și interferențe pe acest drum. Devenim mai rezistenti la factorii externi pentru a crește perceptia la informatiile de dimensiuni mai complexe. Aceastea mărește calitatea luminiscentei - intensitatea, stabilitatea dinamică, fractalitatea, creste frecventa de lumina, puterea de penetrare și așa mai departe.

Totusi apare o întrebare firesca, de ce sa avem o LUMINA de calitate ?

În cazul în care cantitatea de lumină este corelată cu cantitatea de energie, atunci este clar - mai multa Luminiscenta, mai multă Energie. Dar, pentru ce este necesară calitatea crescuta?

Să ne gândim din nou la bine-cunoscutele adevăruri: Iubirea - este LUMINA; DUMNEZEU - este LUMINA; Dumnezeu este IUBIRE. Mai exista LUMINA de cunoastere și fenomene, cum sunt, Iluminarea, InIțelegerea. Observam că toate acestea sunt manifestări diferite ale Luminii in viața unei persoane.

Este evident ca , diferite manifestări ale LUMINII se deosebesc prin calitatea LUMINII.

Academicianul Boris Rauschenbach incearca sa gaseasca obiecte matematice și fizice, care se încadrează în definiția  Marii Treimi. Un astfel de obiect matematic s-a gasit. Un vector într-un spațiu tridimensional și cele trei proiecții pe axele de coordonate.

Obiectul fizic s-a dovedit a fi LUMINA și cele trei aspect ale sale, care rezultă din interactiunea cu materia. DUMNEZEU TATĂL - lumina reflectată , DUMNEZEU FIUL - lumina refractata, DUMNEZEU DUHUL SFANT - Lumina trecuta prin materie și absorbita de ea.

Serafim de Sarov considera activitatea principală a persoanei - dobândirea Sfântului Duh.Se pare că este necesar sa invatam sa absorbim cat mai multa LUMINA. In principiu este adevarat.Oamenii merg in diverse  locuri Sfinte (surse de bioradiatii) și se incarca cu LUMINA. Incarcandu-se cu LUMINA devin insasi purtători a acesteia si o raspandesc  în diferite locuri. Sporind astfel propria spiritualitate si spiritualitatea altora . Crește manifestarea Dragostei in Lume.

Prezenta LUNIMII de calitate - puternică, luminoasă, multi-dimensionala, permite omului să devină o personalitate foarte luminoasă si puternică, să fie înțelept si conștiincios. O astfel de persoană se poate afla aproape la orice distanță și poate veni în ajutor cu LUMINA ei, întărind spiritul altei persoane, oriunde ar fi. Cu astfel de LUMINA pot fi recunoscute si inlaturate probleme, înainte ca acestea sa se manifeste. DRAGOSTEA catre intreaga LUME nu mai este o abstracție, ci devine o realitate. DRAGOSTEA se manifesta nu numai prin IUBIREA omului pentru toate lucrurile vii, ci si prin DRAGOSTEA LUMII catre om. Acest lucru se întâmplă pentru că omul devine un CREATOR,  creind prin LUMINA lui Viata ,astfel si LUMEA începe să-l iubească si sa-l protejeze.

Produsele TransLighter creaza condiții pentru o schimbare calitativa a Luminiscentei omului, ii deschide larg CALEA in VIATA, intareste SPIRITUL, il face mai puternic.

In15 ani au fost scrise mai mult de 300 de monografii. In fiecare an sunt  elaborate teze de doctorat in medicina si tehnica.

Mai mult de 1500 de organizatii importante  de cercetare, organizatii medicale si sportive din toata lumea folosesc aceasta metoda.

Echipamentul GDV folosesc mii de oameni, deoarece are avantaje incontestabile:

+ analizeaza starile fizice si psihoemotionale in care se afla persoana in momentul de fata;

+ ajuta in descoperirea cauzelor metafizice a bolii;

+ analizeaza evolutia procesului de vindecare;

+ monitorizeaza starea fizica si psihoemotionala a persoanei;

+ metoda este neinvaziva, sterila si rapida.

Atentie! Efectul produselor TransLighter asupra Luminiscentei (Aura) omului, se poate testa cu Complexul GDV Camera. Programarea pentru Bucuresti se face la telefon: +40725873459, sau accesand acest LINK