Oamenii care ne schimba viata – Seminar & Training

"La începutul anilor 90 am avut norocul să aflu despre oameni minunati si lucrările lor stiintifice remarcabile. Studiind aceste lucrări, am descoperit o lume nouă. Este vorba despre - Academia Internationala de Probleme Frontale, fondata si condusa de Boris Zolotov - povesteste Serghei Avdeev.

Telepatia, telekinezia, diferitele tipuri de vedere, amprenta info-energetica si multe altele, pentru noi erau “science fiction”.  Insa, s-a dovedit că sunt parte din realitate, si poate ca pot fi învătate.

Cei alaturi de care participam la seminarii demonstrau calitati uimitoare, radiind optimism si bucurie de viata. Participarea noastră activă la aceste lucrări stiintifice - teoretica si practica - ne-a ajutat să învatam foarte multe.

Însă aceasta a fost doar începutul. Treptat, au început să se elaboreze teorii noi despre structura universului si despre rolul omului în univers.

BioNet expeditieAm participat la dezvoltarea unor tehnologii noi. Tehnologiile anti-catastrofale, tehnologiile de stabilire a relatiilor, cresterea complexitatii multi-dimensională a corpului, sufletului si mintii. Expeditii BioNet în jurul lumii, formarea de Bio-Retele, crearea de forme noi de viată - este doar o mică parte din lucrarile care s-au facut si cu participarea noastră in cadrul  Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

S-a dovedit că interesul manifestat initial catre uimitorul “regim de expert” pentru perceptia informatiei, este nimic in fata perspectivelor de dezvoltare a tehnicilor de “operator” in interactiune cu realitatea.

Nouă, puternică si surprinzatoare este manifestarea acestor tehnici in viata cotidiana. Ni s-a schimbat perceptia despre miracol, ceea ce ieri era considerata o minune, astazi se poate explica si folosi, prezentand multe oportunitati si perspective.

Am reusit sa generam o noua directie stiintifică si tehnologică - sinteza structural-informationala. Am învătat sa formam structuri cu proprietati prestabilite si sa construim pe baza lor tehnologică dispozitivele  – Translighters.

Aceste dispozitive ajuta oamenii sa atraga în viata lor mai multa Lumina Vie. După cum s-a dovedit, majoritatea oamenilor nu au suficienta lumina vie, ca să simtă bucuria si gustul de viată, să se simtă fericit, sa simta bucuria de a iubi si a fi iubit.

Tehnologiile noastre ajută să deveniti mai atragatori si atractivi, sa atrageti noroc si succes, sa atrageti creativitatea în viată dvs. Puteti si aveti dreptul de a trăi mai bine, mai luminos, creând un spatiu de iubire in jurul vostru. Cele mai bune calităti ale voastre, care nu puteau fi manifestate anterior, apar si sunt puse in valoare.

La seminariile noastre împărtăsim cunostintele acumulate, transmitind energia lor prin crearea unui mediu special, de Lumina. În acest mediu, transferul de cunostiinte are loc nu numai verbal, dar si prin intermediul Luminii Vii (energiei) a participantilor.

Practicile studiate vor face să simtiti actiunea dispozitivelor noastre si sa învătati alfabetul tehnologiilor de lumina în relatiile interumane. Prin schimbarea calitătii Bio-Luminii voastre, puteti îmbunătăti mediu inconjurator, materializand in el propriul vis.

Aceasta înseamnă că aveti posibilitatea sa deveniti arhitecti ai realitătii proprii, manifestand genialitatea în viată voastra si a celor dragi.

În jurul dvs. se va micsora stresul si se vor reduce conflictele, precum si numărul de probleme si esecuri. Va creste tonusul, veti avea mai multa energie, optimism si iubire. Toti sunteti magicieni si zâne, doar ca ati uitat asta...

Cine sunt Serghei Avdeev si Galina Gajova?

Serghei Avdeev

Serghei Avdeev

Serghei Avdeev, Doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de Modelare si Construire de Structuri (IMCS) din Rusia, Academician al Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

Galina Gajova, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert-Operator de sisteme complexe, directorul companiei BLAGA, Academician al Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

Galina Gajova

Galina Gajova, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert-Operator de sisteme complexe, directorul companiei BLAGA, Academician al Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

Centrul de Vedere Intuitiva organizeaza Seminar - training "Cum sa devii mai intuitiv, sa atragi Lumina si prosperitate in viata ta" cu Serghei Avdeev si Galina Gajova in data de 22-24 martie 2019.

Mai multe detalii despre seminar puteti sa aflati accesand acesasta pagina: http://vedereintuitiva.ro/seminar-avdeev/

Va asteptam cu drag!