Seminar – Training: Educatie Bio-Laser, Teorie si Practica.

Seminar – Training

Seminar – Training: Educatie Bio-Laser, Teorie si Practica.
Ce este educația BioLaser?
Aceasta este o oportunitate de a face schimb de cunoștințe prin Bio-Lumina. Adică, ocolind canalele informaționale de perceptie: verbale sau vizuale.

Bio-Lumina intră în persoană si formează o anumită imagine, lasă o urmă - memorie. Acesta imagine poate fi Cunoștere sau pot fi calitati si abilități. Adică, o persoană obține cunoștințe și abilități, deși nu a învățat nimic și nu a practicat nimic.

O alta parte a educatiei BioLaser este posibilitatea de a transmite altei persoane gânduri, sentimente sau mișcare a corpului, a sufletului și a minții.

Tehnologia TransLighters ajută utilizatorii să dezvăluie posibilitatea educației BioLaser si participa activ în crearea condițiilor necesare și suficiente pentru realizarea schimbului de Bio-Lumina.

Cele mai evidente Posibilități de învățare BioLaser sunt în seminariile noastre BioNet. Aici se formează un mediu special de Bio-Lumină, în care este ușor transferul de calități și cunoștințe necesare de la o persoană la alta. Pentru aceasta se folosesc tehnologiile Leader-Fallow (expert-operator).

La seminar, participantul este surprins că a început să înțeleagă ceea ce nu ia spus nimeni înainte și nici nu ia explicat sau că a început să se miște cum nu se putea mișca niciodată sau a rezolvat problema într-un mod pe care inainte nici măcar nu la putut gândi. Adică, el însuși devine BioLaser.

Acestor subiecte și practici ale Educatiei BioLaser sunt dedicate Seminarele BioNet.

Un astfel de Seminar va avea loc la Bucuresti 2-4 noiembrie, există posibilitatea de a încerca propriile capacități de Bio-Laser și de a obține noi abilități neașteptate ale interacțiunilor BioLaser.

No Comments Yet.

Leave a comment