Seminare BioNet

Sarbatoarea Creatiei de Lumina!

Creeaza Abundenta si Bunastare in toate domeniile vietii tale!
Seminare care a adus rezultate REMARCABILE participantilor!

 

Ce este educația BioLaser?

Aceasta este o oportunitate de a face schimb de cunoștințe prin Bio-Lumina. Adică, ocolind canalele informaționale de perceptie: verbale sau vizuale.

 

Bio-Lumina intră în persoană si formează o anumită imagine, lasă o urmă - memorie. Acesta imagine poate fi Cunoștere sau pot fi calitati si abilități. Adică, o persoană obține cunoștințe și abilități, deși nu a învățat nimic și nu a practicat nimic.

O alta parte a educatiei BioLaser este posibilitatea de a transmite altei persoane gânduri, sentimente sau mișcare a corpului, a sufletului și a minții.

Tehnologia TransLighters ajută utilizatorii să dezvăluie posibilitatea educației BioLaser si participa activ în crearea condițiilor necesare și suficiente pentru realizarea schimbului de Bio-Lumina.

 

Congres International, Praga, mai 2017

Human Light System

Din 2014 si pana in prezent am organizat 14 Seminare in Romania. Participantii Seminarelor in mod real reusesc sa-si creeze realitatea dorita, timpul vietii devine viu si plin de viata cu Bucurie, Libertate si Implinire! 

Un astfel de Seminar va avea loc la Bucuresti 22-24 martie 2019, există posibilitatea de a încerca propriile capacități de Bio-Laser și de a obține noi abilități neașteptate ale interacțiunilor BioLaser.

Pentru participare la seminar este necesara plata avansului in valoare de 50 euro. 

Momente din Seminarele BioNet

 

Cele mai evidente Posibilități de învățare BioLaser sunt în seminariile noastre BioNet. Aici se formează un mediu special de Bio-Lumină, în care este ușor transferul de calități și cunoștințe necesare de la o persoană la alta. Pentru aceasta se folosesc tehnologiile Leader-Fallow (expert-operator).

La seminar, participantul este surprins că a început să înțeleagă ceea ce nu ia spus nimeni înainte și nici nu ia explicat sau că a început să se miște cum nu se putea mișca niciodată sau a rezolvat problema într-un mod pe care inainte nici măcar nu la putut gândi. Adică, el însuși devine BioLaser.

CINE SUNT TRAINERII? 

Serghei Avdeev, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de Modelare si Construire de Structuri (IMCS) din Rusia, academician al Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

Galina Gajova, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert-Operator de sisteme complexe, academician al Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

La începutul anilor 90 am avut norocul să aflu despre oameni minunati si lucrările lor stiintifice remarcabile. Studiind aceste lucrări, am descoperit o lume nouă. Este vorba despre – Academia Internationala de Probleme Frontale, fondata si condusa de Boris Zolotov.

      Telepatia, telekinezia, diferitele tipuri de vedere, amprenta info-energetica si multe altele, pentru noi erau “science fiction”.  Insa, s-a dovedit că sunt parte din realitate, si poate ca pot fi învătate. Cei alaturi de care  participam la seminarii demonstrau calitati uimitoare, radiind optimism si bucurie de viata. Participarea noastră activă la aceste lucrări stiintifice – teoretica si practica – ne-a ajutat să învatam foarte multe.

      Însă aceasta a fost doar începutul. Treptat, au început să se elaboreze teorii noi despre structura universului si despre rolul omului în univers. Am participat la dezvoltarea unor tehnologii noi. Tehnologiile anti-catastrofale, tehnologiile de stabilire a relatiilor, dezvoltarea multi-dimensională a corpului, sufletului si mintii, expeditii în jurul lumii, formarea de bio-retele, crearea de forme noi de viată – este doar o mică parte din lucrarile care s-au facut si cu participarea noastră.

     S-a dovedit că interesul manifestat initial catre uimitorul “regim de expert” pentru perceptia informatiei, este nimic in fata perspectivelor de dezvoltare a tehnicilor de “operator” in interactiune cu realitatea. Noua, puternica si surprinzatoare este manifestarea acestor tehnici in viata cotidiana. Ni s-a schimbat perceptia despre miracol, ceea ce ieri era considerata o minune, astazi se poate explica si folosi, prezentand multe oportunitati si perspective

      Am reusit sa generam o noua directie stiintifică si tehnologică – sinteza structural-informationala. Am învătat sa formam structuri cu proprietati prestabilite si sa construim pe baza lor tehnologică dispozitivele – Translighters.

Aceste dispozitive ajuta oamenii sa atraga în viata lor mai multa Lumina Vie. După cum s-a dovedit, majoritatea oamenilor nu au suficienta lumina vie, ca să simtă bucuria si gustul de viată, să se simtă fericit, sa simta bucuria de a iubi si a fi iubit.

      Tehnologiile noastre ajută să deveniti mai atragatori si atractivi, sa atrageti noroc si succes, sa atrageti creativitatea în viată dvs. Puteti si aveti dreptul de a trăi mai bine, mai luminos, creând un spatiu de iubire in jurul vostru. Cele mai bune calităti ale voastre, care nu puteau fi manifestate anterior, apar si sunt puse in valoare.

     La seminariile noastre împărtăsim cunostintele acumulate, transmitind energia lor prin crearea unui mediu special, de Lumina. În acest mediu, transferul de cunostiinte are loc nu numai verbal, dar si prin intermediul Luminii Vii (energiei) a participantilor.

     Practicile studiate vor face să simtiti actiunea dispozitivelor noastre si sa învătati alfabetul tehnologiilor de lumina în relatiile interumane. Prin schimbarea calitătii Bio-Luminii voastre, puteti îmbunătăti mediu inconjurator, materializand in el propriul vis. Aceasta înseamnă că aveti posibilitatea sa deveniti arhitecti ai realitătii proprii, manifestand genialitatea în viată voastra si a celor dragi.

     În jurul dvs. se va micsora stresul si se vor reduce conflictele, precum si numărul de probleme si esecuri. Va creste tonusul, veti avea mai multa energie, optimism si iubire. Toti sunteti magicieni si zane, doar ca ati uitat asta…

Întâlnirea cu elementele de bază ale teoriei structurilor fizice si sinergia proceselor informationale utilizate în crearea desp

+ Familiarizarea cu principiile de bază de organizare a structurilor si dezvoltare evolutiva, modele de timp.

+ Stapanirea tehnologiei de creare a informatiilor noi, prin relatii “expert – operatorice”, interactionind cu Translighters Super.

+ Senzatia miracolului – interactiune prin lumină fără contact direct cu oamenii. Cum sa fii aproape la orice distantă.

+ Obtinerea abilitătilor practice în realizarea dorintelor si de a rezolva probleme folosind Translighters Super, Blaga, Oglinda Isida.

+ Participarea in constructia de modele imitationale pentru transformarea structurală a realitătii cu Translighters.

+ Introducere în matricea de evolutie si rolul ei în evolutia omului.

+ Sentimentul practic da posibilitatea de a utiliza mintea corpului, pentru a selecta traiectoria în spatiul variantelor, folosind Translighters Blaga ca navigator.

+ Conectarea trecutului, prezentului si viitorului într-o singură miscare complexă în timp, pentru crearea unei noi lumi in interiorul si exteriorul sau.