Baza stiintifica

Departamentul Siberian al Academiei de Științe din Rusia (Yakutsk)

Dispozitivul Translighters activează în primul rând funcția anti-toxică a enzimelor, mai degrabă selectiv. Translighterul face o influență de normalizatoare asupra sistemelor foarte complexe structurale funcționale ale celulelor sangelui (leucocite).

 

Pentru acestea există sisteme de referință cu varietate sau sisteme structurale foarte largi, inclusiv complexe polisenzime (sisteme cu biosinteze de matrice variabile la care se replică procesul din diviziunea celulară nu trebuie să fie menționată).

  • N-monoaminooxidaza (NMAO) posedă o varietate structurală ridicată, schimbarea activității este de la 1,5 până la 9,8 ori; 

  • sistemele de translație (sinteza proteinelor; complexul de transformare a informațiilor polinemice) schimbarea activității este de 2,0-4,3 ori;

  • sistemele de reparare (corectarea mutațiilor) ale ADN (posedă atât capacitatea de izolare a izoenzimelor, cât și capacitatea de poli-enzimă) schimbarea activității este de 2,6-4,0 ori.

Efectul de normalizare al Translighire se prezintă cel mai expresiv în schimbarea celor mai integrați coeficienți, caracterizând cele două proprietăți principale ale întregului agregat al stabilității și productivității sistemelor celulare biochimice ale productivității aparatului genetic celular. 

Cercetarea făcută demonstrează funcția imunologică a Translighterului. Acest fapt este cel mai esențial în măsurile preventive și tratamentul medical al bolilor infecțioase, dar și al bolilor cu activarea proceselor autoimune în patogeneza lor (bronșită obstructivă cronică și astm, hepatită, dependență, oncologiepatologii, predispoziții la tulburări endocrine, stres și multe altele).

 

Institutul Oncologic Rostov-on-Don - Laboratorul de Biofizică

Comparația parametrilor de sânge înainte și după utilizarea Translighters Super a mărturisit că a format reacția stabilă a activării fără semne de tulpină. Schimbarea procentului de limfocite a fost în limitele obișnuite pentru activarea calmă și ridicată. 

Au fost observate transpoziții discrete din activarea crescută (34,5% limfocite, 5% monocite) în calm (29,5% limfocite, 5% monocite) sau scăderea limfocitelor de la 42% la 36,5% în limitele activării ridicate. 

Influența normalizatoare a dispozitivului este confirmată și de faptul că nivelul crescut de eozinofile a devenit mai mic.

Laboratorul METTEM

Conținutul de fier la valoarea inițială egală cu 10 de concentrație acceptabilă limitată și poluarea apei de către microorganisme după influența dispozitivului scade la 25-35% și, respectiv, 35-40%.

Universitatea de Stat din Kubani, Institutul de Cercetare All-Rusă a culturilor cu ulei (Krasnodar)

Cercetarea de laborator a influenței dispozitivului Translighters Super asupra eficienței procesării semințelor de grâu de toamnă, floarea-soarelui a demonstrat că dispozitivul afectează pozitiv creșterea lungimii germenilor și rădăcinii (până la 30-50%).

PLC Caleidoscopul ferestrelor

Eliminarea distorsiunilor structurale spațiale folosind tehnologia LIC Translighters CONFORT îmbunătățește semnificativ condițiile de schimb de informații între oameni și mediu, care se realizează prin îmbunătățirea calitativă a kirlianogramelor. 

Tehnologia sugerată poate fi utilizată pentru tratarea cazărilor și a spațiilor.

Întreprinderea 7 TMP (Moscova)

Testele cu Translighters Econorm au fost efectuate pe 17 automobile (automobile Volga-6, masini Lada 4, masini Moscvitch -1, vehicul UAZ -1, vehicule Gazel 5). Pentru a demonstra influența stării motorului asupra dinamicii scăderii ratelor CO și CH au fost alese vehicule fără reglementări speciale și ajustări.

Rezultatele testelor sunt următoarele:
Reducerea toxicității gazelor de evacuare în toate vehiculele prin CO și CH a fost de 2-10 ori în funcție de starea lor. În opiniile șoferilor, în primele zile după ce dispozitivul Econormfusese fixat de automobile , caracteristicile dinamice ale automobilelor au fost îmbunătățite (pornire, capacitate); zgomotul motoarelor a scăzut; după 2-3 săptămâni, cheltuielile cu combustibilul au scăzut, deși nu au fost luate măsuri speciale de utilizare a combustibilului.

Prin schimbarea ratelor CO și CH au fost descoperite vehiculele în care reglajul motorului nu era corect (carburator, aprindere, supape); acest fapt a fost dovedit în studiul automobilelor. Eliminarea dezavantajelor descoperite în ajustarea acestor vehicule a permis reducerea suplimentară a toxicității evacuării. Astfel, cererea instrucțiunii de a fixa dispozitivul în automobil cu reglementările necesare înainte de utilizarea Svetlitsa a fost practic confirmată.

Cazuri de influență negativă a dispozitivului asupra caracteristicilor vehiculelor testate nu au fost marcate.

Concluzie: datele statistice fiabile obținute permit să se pretindă că tableta auto este dispozitivul pentru reducerea esențială a toxicității (de 2-10 ori) a gazelor de eșapament și poate fi recomandat pentru utilizarea în automobile.

Întreprinderea Kirovgradmezhraigas

Obiectul de testare: un automobil VAZ 21043. Anul emisiunii 1996, cursa este de 92120 km.
Rezultatele testelor:
După măsurarea 13.02, carburatorul a fost reglat la CO = 1,5%.

Cercetarea impactului structurilor IMCS * asupra stabilității experimentelor utilizând metode de biologie moleculară. 

Inocularea și creșterea culturilor microbiene în medii artificiale.
Purificarea ADN stabilă din diverse materiale (medii microbiene cultivate, soluri, gel de agaroză).

Îmbunătățirea calității reacțiilor de electroforeză.
Amplificarea și restricționarea cu succes prin metode genomice și fizice moleculare.
Studiul a fost realizat folosind adaptoarele de sistemTranslighter Super, Translighter Blaga 

Impactul structural asupra purificării ADN 

Impactul structurilor a fost evaluat într-un experiment cu utilizarea acizilor fulvici și a glucozei trimise la laboratorul nostru de tehnologii genomice de la un institut de sol din Olanda.
Purificarea ADN din substraturile acidului fulvic și glucozei a rămas o sarcină dificilă, laborioasă. Nimeni din specialiștii europeni nu a fost dispus să facă această provocare. Având o bază tehnică bine echipată, laboratorul nostru a decis să-și asume riscul. 

Încercările noastre au fost în mod repetat nereușite timp de două luni. Dar, în februarie 2014, am primit primele rezultate pozitive ale acestui experiment. Acest succes, după cum arată cercetările ulterioare, poate fi atribuit în mod clar influenței structurilor (Translighter Super în principal și Translighter Blaga).
Mai jos sunt rezultatele purificării ADN-ului cu structuri și fără (Figura 1, Figura 2, Figura 3).